Tuingereedschap die u nodig hebt om een ​​tuin te starten

Laten we de tuingereedschap begrijpen die u helpen die perfecte en stralende tuin te behouden:

Seedling Tray: Zaaien is de eerste stap in de richting van tuinieren in de keuken. Er zijn veel manieren om zaden te zaaien, maar het gebruik van zaadbakjes is het beste alternatief dat tegenwoordig op de markt beschikbaar is. Door de zaaibakken te gebruiken, mogen zaailingen de eerste keer groeien in een gecontroleerde omgeving voordat ze naar een grotere ruimte gaan. Zaadschalen zijn al verdeeld en in elk gat kan één zaad worden gezaaid waardoor het voldoende ruimte heeft om te groeien. De zaden die ontkiemen en groeien kunnen later worden getransplanteerd. Verplanten helpt planten krachtig te groeien.

Tuinhandspuit: wanneer u kleinere planten of planten die binnenshuis water moeten geven, nodig hebt, hebt u een tuinhandspuit nodig. Het gooit kleinere hoeveelheden water weg en beschermt de kleine planten tegen te veel water geven. Het kan ook worden gebruikt als een vloeistofspuit, bijvoorbeeld, u kunt het gebruiken om organische producten zoals neemolie op planten te spuiten om ongedierte te bestrijden. Een sproeikop kan worden aangepast om de juiste spray voor de planten te kiezen, van fijne nevel voor het besproeien of sproeien van voedingsstoffen of ongediertebestrijdingsoplossing of tot drukstraal om ongedierte weg te wassen. Het enige wat u hoeft te doen is gewoon de potten vullen met de gewenste vloeistof.

Plantenbakken / Containers: Containers en plantenbakken zijn de beste opties als u een biologische moestuin in een beperkte ruimte wilt plannen. Je kunt je favoriete bloemen en groenten overal gemakkelijk cultiveren door ze in mooie bakken te planten. Tegenwoordig krijg je ook zelf water gevende containers en plantenbakken die handig zijn als je een vakantie plant en de planten een week zonder water verlaat. Je kunt ze ook verplaatsen voor binnenhuisdecoratie of beter zonlicht.

Gieter en slang: water is een essentiële voedingsstof voor een plant en gieter is het beste hulpmiddel dat je te hulp komt. Zorg ervoor dat het water een langere uitloop kan hebben voor een betere balans. Net als water kan de slang ook helpen bij het irrigeren van planten, maar het reinigt de plant ook. De afzettingen van grond en los vuil op uw moestuin kunnen eenvoudig worden weggewerkt door deze gekanaliseerde wateroriëntatie. Er is een verscheidenheid aan gietproducten op de markt en online, u kunt een gieter of slang kiezen, afhankelijk van wat u het meest aanspreekt, van lichtgewicht kunststof tot aantrekkelijke messing en koperen exemplaren.

Schop: Schoppen zijn handig om te graven en grond / compost in de plantenbak of in de loopgraven te verplaatsen. Het helpt het probleem van beluchting aan te pakken. Zonder dit kunnen geen jonge boompjes worden geplant, geen potten worden gepot en kunnen geen zaden in de grond worden gezaaid. De handgrepen zijn gemaakt van hout of kunststof voor gemakkelijke grip. Een lichtgewicht schep helpt handvermoeidheid te verminderen.

Hark: een tuinhark is een essentieel hulpmiddel voor het veilig optillen van de wortels van een gevestigde plant. Het helpt ook bij het oogsten van biologische wortelgroenten. Hark is een handig hulpmiddel voor het tuinieren voor het betegelen of zaaien van zaden en het reinigen van droge bladeren, onkruid uit de tuin.

Tuingereedschap die u nodig hebt om een ​​tuin te starten

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven